Inschrijving BTG Awards 2018 geopend!

  • Deel dit artikel:

De uitreiking van de BTG Awards komt eraan. Deze vindt plaats tijdens het BTG Business Event op 13 juni in Huis ter Duin te Noordwijk. Je kunt nu mensen nomineren in de categorie ICT/Telecom Manager van het jaar, BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Gebruikers” en BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Leverancier”.

Het is inmiddels een traditie dat tijdens het jaarlijkse BTG Business Event er awards worden uitgereikt. Doordat de doelgroep bij iedere awards anders is, heeft BTG een drietal profielen gemaakt. De verkiezing krijgt steeds meer aanzien en publiciteit, zowel in de ICT/telecombranche als daarbuiten. Bekijk de profielen hier:

Profiel: ICT/Telecom Manager van het jaar

Profiel: BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Gebruikers”

Profiel: BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Leverancier”.

Een vakkundige jury zal zich op 13 juni buigen over de genomineerden en besluiten wie er met een award vandoor gaat.  Wie denkt u dat een BTG Award verdient? Nomineer nu een kandidaat en wellicht kunt u diegene op 13 juni feliciteren.

Vermeld hier wie je in welke categorie wil nomineren!

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Unlocking the power of networks'