BTG steunt Familiehuis Daniel den Hoed

  • Deel dit artikel:

Branchevereniging BTG heeft Familiehuis Daniel den Hoed gekozen tot het goede doel van 2018. Tijdens het BTG Business Event 2018 op 13 juni in Huis ter Duin wordt het Familiehuis nader voorgesteld en wordt een fund raiser gestart voor dit mooie doel.

In 2018 verhuist de ziekenhuislocatie Daniel den Hoed naar een nieuw Erasmus MC Kanker Instituut in het centrum van Rotterdam. Om de nabijheid te kunnen blijven bieden aan familie en patiënten wordt er op zwaaiafstand van het Erasmus MC, aan de overkant van de ‘s-Gravendijkwal, een nieuw en groter Familiehuis gebouwd. Een huis dat over enkele jaren aan ruim tweemaal zoveel gasten logeergelegenheid dichtbij het ziekenhuis biedt. Tot 2020 die tijd blijft het huidige Familiehuis open op de huidige plek aan de Groene Hilledijk waar gasten nog steeds kunnen verblijven op een huiselijke en betaalbare plek, al is het dan tijdelijk niet op 'zwaaiafstand' van het ziekenhuis.

Niet Zonder Jou

Een nieuw te bouwen Familiehuis kost veel geld. Naast het gespaarde vermogen en een toegezegde gift van de Roparun is er nog veel geld nodig om het huis te kunnen bouwen. Daarom heeft het Familiehuis een fondsenwervende campagne opgezet onder de naam 'Niet Zonder Jou'. Branchevereniging BTGB bouwt mee en draagt daarmee haar steentje bij om kankerpatiënten en hun familie ook in de komende 25 jaar dichtbij elkaar te laten zijn. Klik hier door naar de campagnewebsite www.nietzonderjou.nl.

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Unlocking the power of networks'