Jack Vink en Christian Visser treden toe tot bestuur BTG

  • Deel dit artikel:

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 27 juni 2018 maakte BTG bekend dat Jack Vink (MCL) en Christian Visser (IBM) toetreden tot het bestuur van de branchevereniging.  Jack Vink neemt de rol van penningmeester op zich, Christian Visser wordt algemeen bestuurder. Naast hen bestaat het bestuur nu uit voorzitter Eric Reij (Erasmus MC) en secretaris Harry Vermeulen (Schiphol Group).

Jack Vink is manager vastgoed van het Medisch Centrum Leeuwarden en verantwoordelijk voor gebouwgebonden installatie, telecom en projecten. Hij heeft een achtergrond als bedrijfskundige. “Ik denk met mijn werkervaring een relevante bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur. Graag zet ik de schouders er onder in plaats van passief toe te kijken. De post financiën is een belangrijke post en als penningmeester ga ik me daarvoor inzetten. ‘

Christian Visser is CIO bij IBM BeNeLux. Hij zal als algemeen bestuurder actief bijdragen aan de toekomstige koers van BTG. ‘Ik zie het als een mooie uitdaging om met mijn kennis en ervaring van ICT en telecom, het bestuur van BTG te versterken om te zorgen dat de vereniging relevant is en blijft voor haar leden in de toekomst.’

Voorzitter Eric Reij toont zich verheugt over deze benoemingen. ‘Hiermee komen we als bestuur op vier leden en zijn we weer op volle sterkte. Het bestuur vormt nu een relevante afspiegeling van het ledenbestand en werkt aan de verdere uitbouw van BTG.”

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Unlocking the power of networks'