Award Koning&Hartman voor ziekenhuisproject

  • Deel dit artikel:

Alcatel-Lucent Enterprise Nederland heeft Koning & Hartman onderscheiden met de award voor "Best Communication Project Netherlands".

Koning & Hartman heeft de "Best Communication Project Netherlands" award mogen ontvangen tijdens de Benelux Partner Award Show van Alcatel-Lucent Enterprise (ALE). De ALE Award 2018 is een prijs voor het sluiten van de beste deal. Het betreft een communicatieproject voor een van de gerenommeerde ziekenhuizen van Nederland. Koning & Hartman heeft onder meer een Alcatel communicatie oplossing geleverd en voorziet het ziekenhuis van de nodige technische ondersteuning.

 

Koning & Hartman is al jaren lang certified partner van Alcatel-Lucent Enterprise op het gebied van netwerk- en communicatieoplossingen. Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman: "Wij zijn trots op deze award. Dankzij onze expertise en nauwe samenwerking met partners als Alcatel-Lucent Enterprise helpen wij talloze klanten om beter te kunnen communiceren."

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'BTG inspireert en innoveert'