BTG organiseert geslaagde themamiddag bij TNO over de komst van 5G

  • Deel dit artikel:

Aan de vooravond van MWC in Barcelona organiseerde BTG bij TNO in Den Haag een zeer leerzame themabijeenkomst over 5G, de stand van zaken en businesscases.

Lees hier het volledige verslag van deze middag

Het werd een middag vol zeer boeiende presentaties, die duidelijk de stand van zaken aangaf rond 5G. Boeiend vooral de variatie aan sprekers en onderwerpen. Van TNO en Autoriteit, Consument en Markt (ACM), die meer ingingen op de ontwikkelingen en de gevolgen van de komst van 5G. Het ging daarbij ook met name om de verdienmodellen. Sprekers van 5Groningen en Philips Healthcare gingen in op concrete business cases. Vervolgens was er een discussie met alle sprekers samen en BTG-voorzitter Eric Reij. De middag werd begeleid door dagvoorzitter Eildert van Dijken van Strict. Na afloop was er een borrel, waarin nog uitgebreid werd nagepraat over de veranderingen die 5G gaat meebrengen.

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Toekomstperspectief door verbinding, groei, verbreding en verdieping'