BTG Business Event 6 juni in Noordwijk krijgt vorm

  • Deel dit artikel:

De line-up van sprekers aan het BTG Business Event “Building Bridges in a Digital Environment op 6 juni in Huis ter Duin te Noordwijk krijgt steeds meer vorm. Thema van het Event is “Digitalisering en 5G”.

Naast boeiende sprekers uit bedrijfsleven en overheid, trendwatchers en toonaangevende key-notes uit binnen- en buitenland zal de dag ook in het teken staan van de verkiezing van de BTG Awards. Dit in de categorieën ICT/Telecom Manager van het Jaar 2019, BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2019 Categorie: “Gebruikers” en BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2019 Categorie: “Leverancier”. Tijdens de dag zullen de genomineerden pitchen en kan het publiek meestemmen voor de winnaar. Tijdens het feestelijke diner worden vervolgens de winnaars van de prestigieuze BTG Awards bekend gemaakt
De inschrijving voor kandidaten is inmiddels geopend. Kent u iemand die in aanmerking komt hiervoor en die u wilt voordragen, klik dan hier voor meer informatie.

Vorig jaar juni trok het BTG Business Event ruim 350 bezoekers naar Huis ter Duin. Zij kregen een keur aan boeiende presentaties, woonden de verkiezing van de BTG Awards bij, zagen interessante producten en diensten op het Kennisplein en hadden volop ruimte om te netwerken. Klik hier voor de sfeerimpressie

Binnenkort publiceren wij het programma van deze speciale dag.

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Toekomstperspectief door verbinding, groei, verbreding en verdieping'