Koning & Hartman sluit partnership met Soft Robotics

  • Deel dit artikel:

Koning & Hartman kiest voor een innovatieve samenwerking met Soft Robotics. Doelstelling is om de Food en Manufacturing sector te voorzien van innovatieve Pick & Place oplossingen voor het grijpen van producten met wisselende vorm.

Soft Robotics ontwikkelt adaptieve grijpers met de behendigheid van de menselijke hand. Door de adaptieve grijper technologie te combineren met slimme robot packaging systemen wordt het mogelijk om variabele objecten te manipuleren. De grijper is merkonafhankelijk waardoor deze aan elke robot gekoppeld kan worden.

"Als technologiebedrijf zien wij een toenemende vraag naar adaptieve Pick & Place oplossingen voor producten met een verschillend formaat, gewicht, textuur en kwetsbaarheid. Met de toevoeging van de innovatieve grijper technologie van Soft Robotics aan ons portfolio, kunnen wij adaptieve oplossingen leveren waarmee het grijpen van producten met wisselende vorm geen uitdaging meer hoeft te zijn", stelt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman.

"We zijn erg verheugd het partnership met Koning & Hartman aan te gaan en onze krachten te bundelen om innovatieve geautomatiseerde oplossingen te leveren aan de Food en Manufacturing sector", aldus Carl Vause, CEO van Soft Robotics. "Met onze gezamenlijke propositie zijn wij in staat om het productieproces te optimaliseren op een efficiënte en kosteneffectieve wijze."

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Unlocking the power of networks'