Gastvrijheid nog belangrijker in digitale tijdperk

  • Deel dit artikel:

Hospitality is in de tijden van digitale transformatie belangrijker dan ooit. BTG-voorzitter Eric Reij was dan ook erg blij met de presentatie van Chief Hospitality Officer en directeur van Regardz Luc van Bussel tijdens het BTG Business Event op donderdag 6 juni.

‘In een maatschappij die steeds meer digitaliseert zijn menselijke contacten, ontmoetingen en service dé manier om verschil te maken’, stelde van Bussel. ‘Hartverwarmende service, daar draait het om. Gepassioneerd; omdat ik daar met heel mijn wezen in geloof.
Hospitality draait om hartelijk welkom: het is wel dat je komt. Daar begint iedere relatie mee!.
Alles draait om mensen. Digitalisering is van harte welkom, maar humanisering is de volgende revolutie’, hield Van Bussel zijn gehoor voor.
‘Een briljante speech’, stelde BTG-voorzitter Eric Reij na afloop. Natuurlijk is het erg belangrijk dat we ons voortdurend bezig houden met de digitale transformatie. Dat raakt ons allemaal. Maar we moeten vooral de menselijke factor nooit uit het oog verliezen. Mooi dat Luc ons daar in zijn verhaal nog even op heeft gewezen.’

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Toekomstperspectief door verbinding, groei, verbreding en verdieping'