Forza Refurbished nieuw lid van BTG

  • Deel dit artikel:

Voor een Apple iPhone met de nieuwste functies betaal je al snel meer dan duizend euro. Helaas gaan prijs en innovatie niet altijd hand in hand. Refurbished is een goedkoper alternatief met besparingen tot maar liefst 60%. Daarnaast is refurbished ideaal voor de verduurzaming van bedrijven. Wij zijn dan ook trots om Forza Refurbished te mogen verwelkomen als nieuwste lid van BTG.

Voordeel op Apple van Forza Refurbished
Een iPhone, iPad of MacBook kopen hoeft niet duur te zijn. De toestellen van Forza Refurbished hebben de kwaliteit van Apple, maar zijn aanzienlijk goedkoper. Zo worden refurbished smartphones op meer dan 50 punten gecontroleerd door speciale robots én techniekers. Vervolgens worden ze schoongemaakt, ingepakt en al binnen een dag verzonden. Tevens zijn alle iPhones van Forza Refurbished voorzien van het Keurmerk Refurbished. Deze kwaliteitszegel betekent onder meer twee jaar garantie op het toestel, financiële zekerheid én strenge kwaliteitseisen.
Meer weten over de toestellen van Forza Refurbished? Ontdek hoe je kunt profiteren van de zakelijke mogelijkheden.

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'Unlocking the power of networks'