The Big Run: Hardlopen voor Stichting Hulphond

  • Deel dit artikel:

Op zondag 6 oktober klinkt het startschot voor de tweede editie van The Big Run. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit hardloopevenement van Hulphond Nederland, met of zonder hond. BTG draagt de stichting Hulphond Nederland een warm hart toe en wil dit goede werk graag ondersteunen.

Deelnemers hebben de keuze uit vier afstanden: 2, 5, 10 en 21 kilometer. De start- en finishlocatie is het opleidingscentrum van Hulphond Nederland in Herpen. Dit unieke hardloopevenement leent zich bij uitstek om met medewerkers en relaties aan deel te nemen en zo het goede doel te steunen. Hiervoor zijn een aantal businesspakketten met exclusieve privileges beschikbaar. De opbrengsten van The Big Run komen volledig ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Schrijf je nu in via www.thebigrun.nl.

Over Hulphond Nederland

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden. De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Voor meer informatie: www.hulphond.nl.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

‹‹ Ga terug naar nieuwsoverzicht
'BTG inspireert en innoveert'