Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

KPN Wholesale stelt uitfasering zakelijk ISDN uit

26 mrt 2020

KPN Wholesale kondigt aan dat het de geplande uitfasering van zakelijk ISDN per 1 april 2020 met twee maanden uitstelt. Het uitstel volgt op de maatregelen ter preventie en bestrijding van het coronavirus.

Door deze maatregelen zijn de monteursactiviteiten stilgevallen, die nodig zijn voor de beëindiging van de resterende ISDN-lijnen en dan met name migraties naar alternatieven voor ISDN. Hierdoor moet KPN de uitfasering dus uitstellen. Dit geldt niet voor lijnen die voor 28 maart zijn opgezegd.

Alle andere lijnen die uitgefaseerd zouden worden op 1 april 2020, blijven in principe tot 1 juni 2020 in dienst, tenzij deze eerder worden opgezegd. Mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus zodanig zijn dat deze periode van twee maanden dient te worden verlengd, dan zal KPN zich daar opnieuw over buigen, zo stelt het bedrijf.

Gerelateerd nieuws