Onderzoek voor TGG/BTG ICT Development Index 2021 van start

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

In opdracht van TGG/BTG voert onderzoeksbureau Motivaction jaarlijks een onderzoek uit naar de ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de Nederlandse economie Dit onderzoek leidt tot de TGG/BTG ICT Development Index. Deze index deze voorziet Nederlandse bedrijven en instellingen van actuele cijfers met betrekking tot investeringen in ICT-innovaties (zoals 5G, Big Data, Cloud Computing, Blockchain, etc.), personele ontwikkeling, privacy, cybersecurity en bereikbaarheid.

Naast de vragen voor de ICT Development Index zou TGG ook graag uw reactie ontvangen op 3 mogelijke diensten die TGG (i.s.m. BTG) mogelijk in de toekomst zal gaan aanbieden.
We nodigen u daarom graag uit om deel te nemen en uw visie te delen.

Het invullen van de vragenlijst duurt 6 tot 8 minuten. Voor iedere ingevulde vragenlijst doneert TGG/BTG € 7,50 aan Stichting Hulphond.

Wij benadrukken dat uw antwoorden geheel anoniem blijven. U kunt de online vragenlijst invullen via onderstaande link. Indien de link niet werkt, kunt u deze kopiëren en in het adresvenster van uw browser plakken.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan

Geef een reactie

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2020
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.