Smart City stack van BTG in Kijk op Noord-Holland

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Connectiviteit is belangrijker dan ooit. Wat zijn op dit gebied slimme keuzes? En hoe zorg dat je als organisatie dat de aansluiting optimaal blijft. Dit leidt niet alleen tot technische uitdagingen, maar ook tot organisatorische en economische vraagstukken. De BTG Expertgroep Smart Cities bouwt samen met BTG en Solution Partners een brug naar de toekomst. Wat dit precies betekent en hoe de gemeente Amsterdam hiervan profiteert leest u in een artikel gepubliceerd op Kijk op Noord-Holland.

Lees het artikel hier!

Geef een reactie

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2020
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.