Inzet van jong getalenteerden leidt tot succes bij digitaliseringsprojecten

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BTG/TGG Services stimuleert inzet Young Professionals in de Healthcare

BTG kent binnen de vereniging een Peergroup voor Young Professionals. Om bij te blijven in het vak en vakgebied van ICT/Telecom nemen deze youngsters deel aan BTG bijeenkomsten en organiseren eigen bijeenkomsten met peers.

BTG/TGG Services heeft sinds jaren een hecht samenwerkingsverband met Strict. Strict Young Professionals heeft een speciaal programma voor de opleiding van Young Professionals.

Deze kandidaten worden ingezet bij organisaties op ICT/Telecom projecten. Deze stevig opgeleide, jonge talenten hebben eveneens een training ontvangen die specifiek gericht is op Cure en Care voor de zorgsector. Zij zijn direct inzetbaar om met een frisse blik en veel drive en enthousiasme te helpen bij het realiseren van ICT/Telecom projecten. Onder begeleiding van senior deskundigen kunnen zij na twee jaar in dienst treden. Op deze manier werken organisaties aan een verdere versteviging van de digitalisering van hun eigen organisatie. Jonge mensen krijgen de kans om in co-creatie met senior deskundigen te werken aan de realisatie van cruciale projecten.

Mede dankzij de training, de recent opgedane kennis en het bijwonen van kennissessies bij BTG Vereniging, zijn zij in staat om een concrete brug te slaan tussen ICT en Zorgprocessen.

BTG pleit voor de inzet van Young Professionals en speciaal voor BTG leden is een korting beschikbaar voor het inzetten van deze jonge talenten binnen organisaties. Binnenkort benadert BTG/TGG Services de leden in de gezondheidszorg voor het maken van een afspraak. Het doel is om samen te kijken naar de mogelijkheden om deze jonge toppers binnen te brengen.

Voor meer informatie ben ik voor jullie bereikbaar en neem gerust contact met me op, Petra Claessen, CEO BTG/TGG e-mail: petraclaessen@btg.org

“BTG/TGG Services Building bridges in a Digital Environment” dat willen we ook nastreven door Young Professionals te verbinden aan Senior Deskundigen voor digitaliseringsprojecten in organisaties.

Geef een antwoord

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Voorjaar 2021
Lees de laatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.