ALV en Masterclass Identiteitsfraude

Op woensdag 27 juni wordt de volgende Algemene Ledenvergadering gehouden. Deze combineren we met een Masterclass over Identiteitsfraude.

Identiteit, nou en!

Gaat mijn deur wel voorbij, is een vaak gehoorde, onterechte opmerking. Identiteitsfraude kost de Staat circa € 3 miljard per jaar. Het bedrijfsleven is veel groter en loopt daardoor veel meer risico. Momenteel is onbekend hoe groot de schade daar is, naar verwachting is dit een veelvoud van 3 miljard. De AVG stelt het duidelijk, de Nederlandse wet stelt het duidelijk, de Europese wet stelt het duidelijk. Naast de privacy is de werkgever verplicht de identiteit van medewerkers te weten en vast te leggen. Hoe doe je dat? Nederlands paspoort kent iedereen, maar kan iedereen inderdaad een vals paspoort onderscheiden? Hoe zit dat met een Belgisch paspoort of Duits? Dat zijn onze buren, om nog maar te zwijgen over de overige Europese landen. Hoe onderscheid je een vals paspoort? Hoe en wat leg je vast? Wat vindt de AVG ervan? Wat zijn mijn risico’s bij identiteitsfraude?

Op 27 juni ben je welkom op de Koningin Maxima Kazerne op Schiphol. Op deze moderne kazerne waar de Koninklijke Marechaussee gevestigd is, worden bovenstaande punten toegelicht. Weet jij welke risico’s er zijn en wat ermee te doen? Het is een praktijk gerichte Masterclass.

Het programma voor 27 juni ziet er als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst met koffie en thee

15.30 uur Start Algemene Ledenvergadering BTG (BTG-leden kunnen hier klikken voor de agenda en stukken)
Let op: De ALV is alleen toegankelijk voor leden van BTG

17.00 uur Masterclass Identiteitsfraude

18.30 uur Afsluiting met borrel en hapjes

Aanmelden

 

Datum(s) en tijden
27 juni 2018
15:00 - 20:00

Locatie
Koningin Maxima kazerne

Voeg toe aan je agenda

Kaart wordt geladen...
'Unlocking the power of networks'