BTG Knowledge Café – De business case voor duurzame ICT – 7 september 2021

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BTG Knowledge Café – De business case voor duurzame ICT – 7 september 2021
Tijdstip: 15.30 – 17.00 uur
Locatie: Webex online

Duurzame ICT wordt nog lang niet door alle bedrijven omarmd. Slechts één op de drie ICT-beslissers neemt duurzaamheid mee als criterium bij de inkoop van ICT-producten en -diensten, blijkt uit onderzoek van ABN AMRO. Als belangrijke reden hiervoor noemt bijna een derde dat ze andere prioriteiten hebben. Zo voeren de snelheid, veiligheid en continuïteit van IT traditioneel de boventoon bij deze beslissingen. ABN AMRO stelt dat de verduurzaming van IT dan ook een duw in de rug nodig heeft. BTG onderschrijft dit en pleit voor meer stimulans  voor het verduurzamen van de ICT-sector.

Het doel van het knowledge café over Duurzame ICT gaat om bewustwording, urgentie, inspiratie en daarnaast gaat het publiek weg met concrete handvatten.  Toekomstgerichte en tegelijkertijd praktisch met best practices en handelsperspectief.

Sprekers vanuit LEAP, Aliter Networks en Closing the Loop combineren visie en praktijk op het gebied van Circulaire hardware en duurzame ICT.

AANMELDEN: Ja, ik doe mee, stuur mij de link voor 7 september

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2020
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.