BTG Knowledge Café ‘Van duur naar duurzaam’ – 26 november 2020

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BTG Knowledge Café ‘Van duur naar duurzaam’ – 26 november 2020
13.30 – 14.30 uur

In samenwerking met partners Forza Refurbished en CHG Meridian organiseert BTG op 26 november een knowledge café over circulariteit van ICT apparatuur. Het doel is duidelijk. In 2050 moet ons land volledig circulair zijn. Hierbij hoort het denken over duurzaamheid en hoe we de levensduur van producten kunnen verlengen. Hoe speel je hier als bedrijf op in?

Het platform van BTG/TGG biedt de mogelijkheid aan klanten en leden om apparatuur aan te bieden en refurbished weer beschikbaar te laten zijn voor andere bedrijven. Hoe deze ‘marktplaats’ werkt en alle details van de duurzame samenwerking tussen marktpartijen komen naar voren in het webinar. Specifiek wordt stil gestaan bij onderwerpen als: Waarom refurbished? Voordelen van refurbished met een keurmerk, circulair inkopen en duurzaam ondernemen. Het webinar is gratis toegankelijk voor iedereen met interesse in dit onderwerp!

Aanmelden: Ja, ik doe mee aan het webinar op 26 november

Na aanmelding ontvang je de link voor Webex.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2020
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.