BTG/KPN meetup – Practical tips on managing IoT data

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

IoT update – practical tips on managing IoT data – 25 maart – 13.00 – 14.00 uur

In 2020 bleek voor het eerst het aantal IoT connecties groter dan het aantal ‘reguliere’ connecties via laptops en telefoons. De impact hiervan op IT- en beheerafdelingen bespreken we tijdens dit ‘late lunch’ webinar. Aan de hand van concrete praktijkcases laten experts zien wat het beheer van IoT data inhoudt, hoe je deze data in de huidige systemen benut en hoe snel je een IoT oplossing kunt implementeren.

Laat je inspireren door:

– Bart Visser, eigenaar van Conneqtech, deelt zijn ervaringen en uitdagingen met het beheer van duizenden connected voertuigen voor zijn klanten.

– Remco Ploeg, IoT & Digital Twin Lead van Avanade, demonstreert hoe je de data van een connected products optimaal kan benutten in Azure

– Paul Coppes, IoT product manager van kpn, laat zien hoe het mogelijk is om in slechts 2 weken een Co2 sensor aan het Unica Building Inside Air platform te koppelen.

AANMELDEN: Ja, ik doe mee, stuur mij de link naar de livestream

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Voorjaar 2021
Lees de laatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.