BTG on Tour: 5G Fieldlab Groningen en bezoek Gasunie

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Op 10 december organiseert BTG een ‘on tour’ naar Groningen voor een bezoek aan het 5G fieldlab bij Peter Rake in Groningen. Peter Rake heeft tijdens diverse presentaties (o.a. op 6 juni toen hij de BTG Award won) laten zien welke 5G projecten worden ontwikkeld door Economic Board Groningen. Nu is het tijd om met eigen ogen te zien op welke wijze deze projecten worden aangepakt.

Daarnaast horen we van Gasunie met welke toekomstige ontwikkelingen zij te maken krijgen. We krijgen presentaties over het gebruik van de grondradar (een mogelijke 5G toepassing) en de waterstof ontwikkelingen bij Gasunie. We zijn voor dit gedeelte van het programma op bezoek bij het datacenter van Bytesnet. Ook zij geven aan met welke toekomstige ontwikkelingen ze te maken krijgen en is er aan het einde van het programma gelegenheid voor een rondleiding.

Reden genoeg om in de auto of trein te stappen en deel te nemen aan deze bijeenkomst. Er is plaats voor maximaal 30 BTG-leden. Vanwege deze beperkte capaciteit schrijven we in eerste instantie 1 vertegenwoordiger per bedrijf in. Eventuele collega’s kunnen we op de reservelijst plaatsen. Reageer snel want vol is vol!

Ontvangst is 10.30 uur, afronding programma rond 15.00 uur

Aanmelden: Ja, ik kom op 10 december naar Groningen

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2019
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.