BTG on Tour – regio Zuid – Healthcare Roadshow – BIJEENKOMST WORDT VERPLAATST

Voor deze bijeenkomst wordt een nieuwe datum gepland, na de zomer.

 

In samenwerking met onze partner Alcatel-Lucent Enterprise organiseert BTG een Healthcare Roadshow in verschillende regio’s. We beginnen op 4 juli in de regio Zuid en zijn dan te gast bij het Maastricht UMC.

De digitale transformatie in de zorg is geen toekomstmuziek meer. Elk onderdeel van zorg en het pad dat de patienten en zorgprofessionals doorlopen wordt aan alle kanten disruptief veranderd: bent u er klaar voor?

De voordelen die nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen bieden in de vorm van communicatie-platformen, kunstmatige intellifentie, Location-Based Services etc. worden alsmaar groter en komen alsmaar sneller.

Dit event staat in het kader van optimizing the care pathway. Graag delen wij met u hoe het mogelijk is om de ervaring van de patiënt en van de zorgprofessionals te optimaliseren met de huidige mogelijkheden. Daarnaast delen wij met u hoe nieuwe technologieën en ontwikkelingen het mogelijk maken om kostenefficienter te zijn, terwijl de kwaliteit van uw zorg juist drastisch toeneemt.

Kom ook om te Ontdekken. Delen. Ervaren.

Tijdens het event worden live demonstaties gegeven van de mogelijkheden met communicatie-platformen die zorg-applicaties verbinden met elkaar en zorgprofessionals op innovatieve wijze verbinden met de patiënt.

Het programma ziet er als volgt uit:

12:00 – 13:00 – Ontvangst met lunch
13:00 – 13:10 – Opening en welkom door BTG
13:10 – 13:20 – ALE Intro & Update
13:20 – 13:50 – Presentatie MUMC
13:50 – 14:00 – Break
14:00 – 15:00 – Digitale transformatie en demonstratie
15:00 – 16:00 – Afsluiting en borrel

Aanmelden

Datum(s) en tijden
4 juli 2018
12:00 - 16:00

Locatie
Maastricht UMC

Voeg toe aan je agenda

Kaart wordt geladen...
'BTG inspireert en innoveert'