Collegedag op Nyenrode: Digitale Identiteit

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BTG Leden met korting naar ICT College Nyenrode 12 juni

Mooie en waarde Collegedag op Nyenrode: Digitale Identiteit

Na de succesvolle eerste editie in 2018 krijgen ICT professionals wederom de unieke kans om op Nyenrode hun kennis op het gebied van Strategie, Marketing, Compliance en Sales bij te werken! In iets meer dan een halve dag worden ‘de studenten’ weer helemaal bijgespijkerd door professionele docenten. Er is een netwerklunch, borrel en genoeg korte pauzes om in te netwerken. 

Het centrale thema van 2019 is Digitiale Identiteit. In een viertal Colleges wordt vanuit verschillende optieken belicht hoe je om moet gaan met je eigen identiteit en die van anderen.

In het eerste College zullen de studenten op deze dag een update krijgen van Nyenrode docent dr.ir. Wolter Lemsta op het gebied van Digitale Transformatie en de consequenties voor de samenleving.

Daarna is het de beurt aan de bekende TV-producent Han Peekel , die zijn toehoorders laat zien en geloven hoe belangrijk je eigen merk is.

In het college dat eID Expert Esther Makaay vervolgens geeft, leren de studenten alles over eID. Wat is het, wat moet je er zelf mee en hoe gaat je organisatie daar goed mee om?

Tenslotte schudt de salesggoeroe TP Spaapen de mensen in de collegezaal nog eens goed wakker met een mooie eye-opener en vooral de motivatie om in te zien dat sales eigenlijk heel leuk kan zijn.

De dag staat net zoals vorig jaar onder de professionele en muzikale begeleiding van docent, muzikant en motivator dr. ir. Ralph Rousseau.

Aan het einde van de middag zal de voorzitter van BTG  Eric Reij een beschouwing geven van de plannen en strategie van BTG ten aanzien van educatie algemeen en specifiek de banden met Nyenrode.

Leden van de BTG krijgen voor €199 ( ipv €249 ) ex. btw toegang o.v.v. de code “gastbtg’.

Inschrijven kan direct op:

https://www.ictfair.nl/ictcollege2019/