Digitaal debat resultaten SD-WAN onderzoek – 19 januari 2021

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Digitaal debat resultaten SD-WAN onderzoek – 19 januari 2021 – 13.00 uur

De status van SD-WAN acceptatie en gebruik in Nederland is eind 2020 door Pb7 Research onderzocht in opdracht van CloudWorks en BTG. Het onderzoek is mede mogelijk gemaakt door Fortinet en Lancom. De resultaten van het onderzoek worden op 19 januari tijdens de SD-Wan Expertsessie powered by IT PRO besproken.

Software-Defined WAN (SD-WAN) maakt het voor bedrijven/corporaties eenvoudiger om losse bedrijfslocaties aan te sluiten op het interne netwerk. SD-WAN is geen losse dienst. Het dient integraal onderdeel van elk cloud en (virtueel) datacenter platform te zijn. Daarom zijn de onderzoeksresultaten van de SD-WAN monitor voor een bredere doelgroep belangrijk.

Meer dan 6.000 bedrijven maken al gebruik van de technologie. Gartner spreekt van netwerktechnologie die zichzelf heeft waargemaakt en adviseert bedrijven deze technologie te onderzoeken wanneer WAN randapparatuur vernieuwd gaat worden of wanneer besloten wordt meer apps in de cloud te gaan gebruiken.

Voor wie in het nieuwe jaar meer wil weten over de mogelijkheden en voordelen van SD-WAN: het onderzoek en de SD-WAN Expertsessie powered by IT PRO zijn een goed startpunt.

De SD-Wan Expertsessie powered by IT PRO op 19 januari gaat dieper in op het onderzoek. Dat gebeurt door een debat met:

Jan Buis (LANCOM)
Erwin Schurmann Fortinet
Peter Vermeulen (Pb7 Research)
Robbert Hoeffnagel (moderator & associated editor CloudWorks)

Nu inschrijven

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2020
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.