Kennistraining Mobiele Breedband Communicatie Technologie – advanced

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Kennistraining Mobiele Breedband Communicatie Technologie – basis en advanced

De expert groep KMBG, kritisch mobiele breedband gebruikers, van BTG organiseert een 2 tal unieke kennis trainingssessies van ieder een dagdeel, waarin de deelnemers meegenomen worden in de LTE technologie. De mobiele breedband communicatie netwerken van vandaag de dag zijn gebouwd met LTE (4G) technologie. Deze technologie is wereldwijd gestandaardiseerd door de 3GPP organisatie.

De 1e sessie op 3 juli (basis) geeft inzicht hoe LTE werkt en welke mogelijkheden het biedt. De 2e sessie op 10 juli zal meer ingaan op de missie kritische functionaliteiten die ook binnen LTE zijn opgenomen, de zgn. MCX functionaliteiten voor bijvoorbeeld push to talk.

In de eerste trainingssessie krijg je inzicht in de basisopbouw van LTE mobiele netwerken; van core netwerk en radio netwerk; de verschillende netwerk componenten en hun betreffende functies en de terminologie. Voor deelname aan de eerste training is algemene telecom achtergrond kennis gewenst. In deze eerste training wordt de basis gelegd voor de 2e trainingssessie waarin ingegaan op de specifieke Mission Critical functies die door 3GPP zijn gestandaardiseerd. In de Mission Critical LTE training zul je kennis opdoen van specifieke functionaliteiten zoals Mission Critical Push To Talk, Mission Critical Video en Mission Critical Data. Ook zal worden ingegaan op o.a. prioritering en toegang mechanismen binnen LTE.

Om de training effectief te laten zijn en voldoende ruimte te beiden voor interactie is er een maximum van 15 deelnemers per sessie. De trainingen zijn vrij toegankelijk voor de KMBG leden met een corporate membership. De overige leden van de expertgroep betalen € 250,00 per persoon, per training.

Aanmelden: Ja, ik neem deel aan de advanced training op 10 juli