Kennistraining Mobiele Breedband Communicatie Technologie 4G

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Kennistraining Mobiele Breedband Communicatie Technologie 4G – 16 februari 2021
09.00 – 12.00 uur

De expert groep KMBG, kritisch mobiele breedband gebruikers, van BTG organiseert weer een training waarin de deelnemers meegenomen worden in de mobiele breedband technologie 4G. De mobiele breedband communicatie netwerken van vandaag de dag zijn gebouwd met LTE (4G) technologie.

Deze trainingssessie is een gecombineerde training van 4G basiskennis en 4G Mission Critical. Je krijgt kennis van de opbouw van LTE mobiele netwerken; van core netwerk en radio netwerk; de verschillende netwerk componenten en hun betreffende functies en de terminologie. Met 4G Mission Critical doe je kennis op van specifieke functionaliteiten zoals Mission Critical Push To Talk, Mission Critical Video en Mission Critical Data. Ook zal worden ingegaan op o.a. prioritering en toegang mechanismen binnen LTE.

Voor deelname aan de 4G training is algemene telecom achtergrond kennis gewenst. De training is gratis toegankelijk voor leden van BTG. Niet-leden betalen € 250,00 p.p.

Aanmelden: ja, ik doe mee, stuur mij de Webex link

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Voorjaar 2021
Lees de laatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.