Klantendag T-Mobile – Samen Ondernemen

ONDERNEMERSCHAP
Antwoorden op de actuele boardroom vraagstukken

Vorig jaar heeft T-Mobile met groot succes de eerste Klantendag georganiseerd. Dit jaar belooft nog beter te worden en zij nodigen BTG-leden van harte uit om bij deze inspirerende dag aanwezig te zijn! Dit keer zal de Klantendag in het teken staan van ondernemerschap, waarbij innovatie centraal staat om succesvol te kunnen groeien en samenwerking key is. Dit alles onder de bezielende leiding van Leonie ter Braak, die met haar journalistieke ervaring bij WNL met een knipoog zal inspelen op de actuele innovatieve vraagstukken die bij jullie als ondernemers spelen.

Connectathon
Samen tot oplossingen komen voor prangende innovatieve vraagstukken wordt de rode draad van deze inspirerende dag, wat wij willen benadrukken via een nieuw concept: de Connectathon.
Tijdens de Klantendag is er de gelegenheid om jouw prangende bedrijfsvraagstukken of innovatieve ideeën kenbaar te maken en op een unieke en innovatieve manier te laten behandelen in onze Connectathon, welke ‘live’ zal plaatsvinden gedurende de Klantendag op onze Business Square! Heb jij als organisatie een innovatieve uitdaging? Laat het ons weten via www.futurelab.community/connectathon en maak gebruik van deze unieke gelegenheid. De meest prangende uitdagingen zullen worden behandeld door een groep zorgvuldig geselecteerde specialisten en maken kans op een gratis implementatie van de bedachte oplossing! Voor meer informatie verwijzen we jullie naar bovengenoemde link.

Voor aanmelden en het volledige programma, klik hier

 

 

Datum(s) en tijden
1 november 2018
09:15 - 17:30

Locatie
RDM Onderzeebootloods

Voeg toe aan je agenda

Kaart wordt geladen...
'Toekomstperspectief door verbinding, groei, verbreding en verdieping'