Masterclass Microsoft Teams – platform voor intelligent(er) communiceren

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Microsoft Teams – platform voor intelligent(er) communiceren

Anderhalf jaar na de introductie van Microsoft Teams maken al 329.000 organisaties gebruik van het samenwerkingsplatform. Daarmee is het Microsoft’s snelst groeiende zakelijke app ooit. Teams heeft Skype for Business inmiddels vervangen als primaire UC-client binnen Office 365, en Skype for Business Online klanten met minder dan 500 seats worden al automatisch overgezet naar Teams.

Toch zitten veel organisaties nog met vragen rondom Microsoft Teams. Want hoe zit het met Teams inclusief telefonie? Is een geleidelijke overstap van een bestaande PBX naar Microsoft’s cloud PBX mogelijk? Moet je dan al je analoge apparaten vervangen? En hoe regel je dat je servicedesk of contact center ook met Teams uit de voeten kan?

Daarnaast vraagt Teams om een hele andere werkwijze van het personeel. Niet alleen de wijze van communiceren verandert, maar de ook de wijze van samenwerken. Is je organisatie wel klaar voor die cultuuromslag? Kun je er vanuit gaan dat iedereen de Teams technologie zonder problemen adopteert?

Tijdens de Microsoft Teams Masterclass op 22 november gaan we op zoek naar de antwoorden op al deze vragen. StartReady en Anywhere365 nemen je mee in de mogelijkheden van Microsoft Teams, de verschillen met voorganger Skype for Business en de valkuilen en aanbevelingen voor een vlekkeloze transitie. Zo helpen we je een weloverwogen keuze te maken of Teams ook voor jullie organisatie de toekomst van teamwerk is.

Programma:

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Welkom en focus BTG 2019 door Petra Claessen, Managing Director BTG
15.45 uur Lucas Wensing, StartReady – introductie Microsoft Teams en de transitie van
Skype for Business naar Teams.
16.40 uur Erik van Arkel, Anywhere 365 – Dialogue Management
17.30 uur Netwerkborrel

Doelgroep:

Deze Microsoft Teams Masterclass is primair bedoeld voor de gewone leden van BTG.

Voor partners en geassocieerde leden (rechts- of natuurlijke personen van wie de kernactiviteiten telecommunicatie- en/of ICT-dienstverlening op commerciële basis of daaraan gelieerde activiteiten vormen) werken we met een wachtrij. Uiterlijk 1 week voor aanvang van het evenement laten we weten of er plek is voor deelname.

Aanmelden, ja ik kom