Nieuwjaarsbijeenkomst – 2 februari 2022 – Building bridges in a connected society

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BTG Building Bridges in a connected society

Op 2 februari 2022 (2-2-22) praten we je bij over de trends en ontwikkelingen die relevant zijn in 2022. Namens het bestuur en directie geven Eric Reij (Voorzitter BTG) en Petra Claessen (CEO BTG & BTG Services) inzicht in de activiteiten en focuspunten voor het komende jaar. Pieter-Paul Verheggen van BTG partner Motivaction geeft inzage in de uitkomsten van het laatste behoeftenonderzoek naar trends en ontwikkelingen. De keynote wordt deze dag verzorgd door Jan-Peter Balkenende. Deelnemers aan de bijeenkomst hebben de mogelijkheid om van tevoren vragen in te sturen en deze voor te leggen aan Jan-Peter. Onderwerpen als smart society, publiek-private samenwerking, sustainability en natuurlijk digitalisering in samenhang met de politiek komen aan de orde.

Wij nodigen je graag uit om online met ons het glas te heffen op een succesvol 2022! Als je jouw privé adres doorgeeft dan zorgen wij voor een gevuld glas.

AANMELDEN: Ja, ik kijk mee op 2 februari en stuur mijn privé adres

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2021
Lees de laatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.