Smarter Workplace Event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger (samen)werken

Onze werkplek is de afgelopen jaren enorm veranderd. Vroeger nam je op maandagochtend plaats achter je bureau en ging je aan de slag met programma’s op je desktop. Tegenwoordig kun je thuis starten om files te vermijden of onderweg in de trein je voorbereiden op een belangrijke meeting vanaf je laptop of mobiele device. Het aandeel medewerkers met online toegang tot de werkomgeving is in 1 jaar tijd met 30% toegenomen, van 42 naar 55 procent (Intermediair, 2018). Deze stijging ligt in lijn met de verwachtingen: de overstap naar cloud technologie is relatief eenvoudig en brengt veel voordelen met zich mee.

Eshgro is een Cloud Service Provider die organisaties begeleidt en volledig inzicht geeft in hun digitale transformatie naar niet alleen een Modern Workplace, maar zelfs een Smarter Workplace. Door software slim toe te passen zorgen wij ervoor dat organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger kunnen (samen)werken vanuit de cloud. Ons Smarter365 platform geeft direct inzicht in de kosten en trends per gebruiker, per team en per applicatie. Met Smarter365 kun je eenvoudig jouw IT-omgeving beheren door zelf gebruikers aan- of af te melden en groepen te definiëren. Daarnaast zorgt onze software ervoor dat je de Smarter Workplace snel en geautomatiseerd kan uitrollen op diverse devices, volgens alle compliance richtlijnen. Hierdoor kun je overal en altijd veilig (samen)werken.

Klik hier voor het volledige programma en om je aan te melden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2019
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.