Strategische tafel ‘De dans om de paal’

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

‘De dans om de paal’

Er zijn steeds meer apparaten die in de openbare ruimte worden geplaatst. Deze apparaten hebben een plek, stroom en connectiviteit nodig. Een van de objecten in de openbare ruimte die in grote getalen voorkomen en al voorzien zijn van stroom is de lichtmast. In deze workshop gaan we in op de organisatorische onderwerpen die komen kijken bij het medegebruik van de lichtmast en wat er nodig is voor het opschalen van testen en pilots die gehouden zijn voor het digitaliseren van de openbare ruimte. Actuele onderwerpen die aanleiding geven tot de workshop zijn de komst van 5G, smart mobility en de smart city.

Door deelname aan deze interactieve workshop heb je invloed op de inhoud van de 2de uitgave ‘Medegebruik van de lichtmast’ en werk je mee aan het voorbereiden van een nationale uitvoeringsagenda voor het opschalen van projecten die de openbare ruimte digitaliseren.

Deelnemers aan de workshop hebben bij voorkeur praktische kennis/ervaring van het digitaliseren van de buitenruimte. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers (1 per organisatie).

Praktische informatie:

Datum:                11september 2019
Start – einde:     13:30 – 16:00 uur (afsluiting met drankje)
Locatie:               BTG, Heidestein 7, Driebergen
De workshop wordt begeleid door Hans Nouwens.

 

Aanmelden: Ja, ik kom op 11 september naar Driebergen