Themabijeenkomst: Workplace Transformation

Deze bijeenkomst begint met de Algemene Leden vergadering voor de leden van BTG. Daarna neemt Cisco ons mee in de ervaringen rondom Workplace Transformation – hoe digitaal samenwerken effectiever gebruik maakt van medewerkers en gebouwen en Webex Cloud Collaboration.

Aanmelden:

Ik ben lid van BTG en kom vanaf 13.00 uur

Ik ben geen lid van BTG en kom vanaf 14.30 uur

Programma:

  • 13.00 uur Ontvangst leden BTG voor ALV
  • 13.30 – 14.30 uur Algemene Ledenvergadering, klik hier voor de agenda en stukken
  • 14.30 uur Pauze en ontvangst overige deelnemers
  • 15.00 uur Opening Cisco
  • 15.15 uur  Cisco Workplace sessie
  • 16.00 uur Cisco Cloud sessie

Door Nico Teunissen (Consulting Systems Engineer Collaboration). Effectief en veilig samenwerken met agile teams binnen en buiten uw organisatie. In deze sessie van 45 minuten bespreekt Nico Teunissen, Consulting Systems Engineer, de uitgebreide mogelijkheden van het Cisco Webex cloud platform. We belichten daarbij onder meer de volgende onderwerpen:

– Overzicht van het Webex platform;
– Eenvoudig plannen van virtuele vergaderingen;
– Integratie met Microsoft Office 365;
– Registratie van video- en telefoniesystemen;

  • 16.45 uur Cisco klant story, Philadelphia Zorg

Matt Janssens (Directeur ICT en Informatiebeveiliging bij Stichting Philadelphia Zorg) over hoe Cisco collaboration het eenvoudiger maakt om patiënten te verbinden met verpleegkundigen.

  • 17.15 uur  Cisco klant story, De Lage Landen (DLL)

DLL is een internationale vendor finance organisatie met meer dan 30 miljard euro aan activa. Het bedrijf, opgericht in 1969 en het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt op activa gebaseerde financieringsoplossingen in de sectoren agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie, kantoorapparatuur en technologie. DLL werkt in meer dan 30 landen samen met fabrikanten en hun distributiepartners – van erkende distributeurs en zelfstandige dealers tot handelaren – en biedt ze financiële producten en diensten waarmee ze groei kunnen realiseren.

LJ Bernard zal zijn ervaring delen met keuze en uitrol van een wereldwijde UC deployment gebaseerd op Cisco Webex boards en het Webex platform. Het big bang scenario waarbij in drie weken tijd 110 ruimtes zijn ingericht en operationeel ingebruik genomen zijn.
De leerpunten en de next steps

  • 17.45 uur Netwerkborrel

Datum(s) en tijden
26 juni 2019
13:00 - 17:30

Locatie
Cisco Systems International

Voeg toe aan je agenda

Kaart wordt geladen...
'Toekomstperspectief door verbinding, groei, verbreding en verdieping'