Uitgesteld: Themabijeenkomst ‘Innovaties in de zorg’

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

In verband met het aantal bijeenkomsten in deze periode van het jaar is besloten deze bijeenkomst op een later moment te plannen.

Themabijeenkomst ‘Innovaties in de zorg’
In samenwerking met BTG partner Koning & Hartman organiseren we een bijeenkomst over diverse innovaties in de gezondheidszorg.

De zorg is volop in ontwikkeling. De digitalisering van informatie en automatisering van processen maken dat de zorg zich steeds verder transformeert naar een technologie gedreven sector. Mensen en machines, alles moet met elkaar kunnen communiceren om optimale resultaten te behalen. Met als gevolg dat medisch personeel, medisch apparatuur als ook patiënten steeds afhankelijker zijn van complexe draadloze technologieën en applicaties. Tevens is de manier waarop gecommuniceerd wordt aan het veranderen. Waar kritische communicatie vroeger vooral op spraak was gebaseerd wordt data gedreven communicatie nu steeds belangrijker en dus kritischer. Of het nu spraak- of datacommunicatie is, het missen ervan kan zeker het verschil betekenen tussen leven en dood.

Op donderdag 3 oktober organiseert Koning & Hartman samen met BTG een zorgbijeenkomst waar deze ontwikkelingen en bijkomende uitdagingen centraal staan. Vooraanstaande sprekers van NEC, CommScope, Druid en Regoort vertellen meer over de nieuwste communicatie- en netwerkoplossingen die zorgen voor een betrouwbare en efficiënte werkwijze.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2019
Lees de allerlaatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.