BTG partnership

BTG partnership

De Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers is een vereniging die al ruim 30 jaar bestaat en rond de 180 leden telt. De sterke kracht van de vereniging is dat deze gebruikers, leveranciers en de overheid met elkaar verbindt. BTG is een onafhankelijke vereniging en heeft geen winstoogmerk. Toch kunnen wij voor u, als leverancier van telecommunicatiegoederen of -diensten, heel veel voor u betekenen.

Als u partner wordt van BTG heeft u toegang tot onze bijeenkomsten waar u de gelegenheid krijgt om uw bedrijf te presenteren en in gesprek te komen met de belangrijkste beslissers in de branche. Ook is het mogelijk om bij grote events uw bedrijf te promoten door het huren van expositieruimte of door het plaatsen van uw advertentie en/of logo in ons BTG magazine of in de programmagids. Ook staan wij open voor uw suggesties aangaande de programmering van onze bijeenkomsten. Het is ook mogelijk indien u daar de mogelijkheid voor heeft om een bijeenkomst te faciliteren.

BTG is toonaangevend in de telecommarkt en ook een belangrijke stem richting de overheid. Door een partnership met BTG wordt uw bedrijf gezien en heeft u een de gelegenheid uw bedrijf te profileren ten opzichte van uw afnemers.

'Toekomstperspectief door verbinding, groei, verbreding en verdieping'